Dinamo schimbă antrenorul. Cu cine negociază

Dusan Uhrin (52 de ani) este ca și plecat de la Dinamo, după înfrângerea suferită în fața celor de la Poli Iași, scor 0-1.

Cehul i-a anunțat pe șefi că își dă demisia, fiind dezamăgit, fiind nemulțumit de faptul că în club există scurgeri de informații, dar și de lipsa totală de susținere a conducerii.

În această dimineață, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat, pe pagina oficială de facebook, că Mihalcea ar fi viitorul antrenor al lui Dinamo!

Se pare însă că oficialii lui Dinamo sunt cei care-l împing pe tehnician să renunțe. Sunt supărați pe ultimele rezultate ale echipei și vor să scape acum de ceh, pentru a ieși din criză și a scăpa de grijile retrogradării.

Uhrin a fost extrem de nervos la finalul partidei de la Iași. Întrebat dacă rămâne la Dinamo, antrenorul a răspuns tăios că nu vrea să vorbească despre asta.

„Sunt foarte furios, era 0-0 cu puţine minute înainte de final, nu am avut agresivitate, concentrare. M-au supărat şi atacanţii, au arătat prea puţin, nu sunt mulţumit, trebuie să ajungem mai des în careu.

Ăsta e adevărul, nu suntem periculoşi în atac. Apoi, pierdem la fel meciurile, facem o greşeală şi nu avem noroc. Trebuie să arătăm ca o echipă, eu le spun ceva înainte de meci şi apoi planurile mele apar în presă. E rău pentru Dinamo. Nu ştiu dacă jucătorii, dar e cineva care dezvăluie”, a mai declarat Dusan Uhrin la sfârșitul partidei din Moldova.