Ionel Dănciulescu are un mesaj pentru noul tehnician al lui Dinamo: „Va avea susținerea noastră!”

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo la finalul etapei trecute, pierdute de echipa noastră, cu scorul de 0-1 în faţa celor de la Poli Iaşi. Adrian Mihalcea este al treilea antrenor principal al “câinilor” în acest sezon şi are misiunea de a duce echipa cât mai sus în play-out şi să câştige Cupa României.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu consideră că alegerea este una foarte bună și l-a asigurat pe acesta de tot sprijinul său.

”Mă bucur pentru Adi. Este un dinamovist convins. Va avea susținerea noastră, a celor din club. Este tânăr, ambițios, profesionist. A învățat foarte multe de la Contra si sper să ne ajute să depășim aceste momente dificile pe care la tranversăm.

Din punct de vedere mental este un blocaj, dar o dată cu venirea lui sper să pune echipa pe un făgaș normal. Cu siguranță va vorbi cu jucătorii. Eu voi fi lângă el și va avea susținerea mea”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

  • Adi Mihalcea a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu Dinamo
  • Ionel Dănciulescu a rămas în cadrul clubului după retragerea din cariera de jucător. Din 2014, el a ocupat diferite funcţii, cu o pauză scurtă, de două luni, în 2018.