Anunțul lui Răzvan Burleanu în privința epidemiei de coronavirus. Când se va activa „codul roșu”

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus. Situația de la nivel mondial ar putea afecta în mod direct și fotbalul românesc.

Președintele Federației Române de Fotbal, Razvan Burleanu, a anunțat că toate meciurile din fotbalul românesc s-ar putea opri, pe fondul acestui virus raspîndit pe tot globul.

Burleanu a menționat că, dacă în perioada următoare, în România vor crește numărul cazurilor de coronavirus, cu siguranță se va ajunge la oprirea meciurilor de la Liga 1 până la cel mai slab nivel.

“Nu sunt eu în măsură să spun ce se va întâmpla. Dacă se izolează Bucureștiul… Vom suspenda orice activitate fotbalistică din România, nu numai Liga 1. Toate celelalte competiții pot fi supuse acestui scenariu.

Trebuie să așteptăm, să așteptăm un mesaj din partea autorităților. Să avem cele mai bune date. E un aspect pe care îl luăm în considerare. Nu avem informații tocmai bune.

Lucrăm la acest scenariu de a suspenda această acitvitate fotblistică. Nu aș vrea ca noi, ca fotbal, să contribuim la această panică. Nu vrem și noi ca cel mai important eveniment social din România sa aiba de suferit.

Dacă apare un caz de coronavirus în fotbalul românesc suspendăm orice competiție fotbalistică”, a spus președintele FRF la Digi Sport.

Lasă un răspuns