Ricardo Grigore: “Nu am fost afectaţi de plecarea lui Mister Uhrin”

Fundaşul lui Dinamo, Ricardo Grigore, a vorbit despre modul în care au resimţit jucătorii plecarea lui Dusan Uhrin, spunând că atmosfera de la echipă nu s-a degradat după plecarea cehului, însă recunoaşte că şi din acest punct de vedere lucrurile ar putea sta mult mai bine.

“Nu am fost afectaţi de plecarea lui Mister Uhrin pentru că suntem jucători profesionişti şi ştim că astfel de lucruri se întâmplă în viaţa unei echipe. Bineînţeles, ne pare rău, însă noi nu avem altceva de făcut decât să ne gândim la meciurile pe care le avem.

Atmosfera din lot este una normală, nu pot să spun acum că totul este perfect în condiţiile în care am suferit două înfrângeri în play-out, dar suntem conştienţi că mai sunt multe meciuri şi suntem foarte siguri că o să ne revenim.

Ne propunem să ajungem în formă maximă la meciurile din Cupa României, acela fiind principalul nostru obiectiv acum. Nici nu se poate vorbi de retrogradare, mai avem 14 meciuri, multe puncte puse în joc. Acum aşteptăm să lucrăm alături de noul antrenor pentru că vor fi schimbări, vă daţi seama.

De fiecare dată când vine cineva nou, apar unele schimbări şi sper să ne adaptăm cât mai repede, să fim pregătiţi“, a spus Ricardo Grigore pentru fanatik.ro.

Dinamo este pe locul 10 cu 17 puncte, în timp ce adversara de luni este penultima în clasament cu 3 puncte mai puţin.

  • 20 de ani are Ricardo Grigore
  • 5 echipe a antrenat Mihalcea ca principal până să vină la Dinamo

Lasă un răspuns