EXCLUSIV | Adrian Mihalcea și-a stabilit obiectivele: “Acesta este unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus”

Adrian Mihalcea (43 de ani), noul antrenor al lui Dinamo, a avut amabilitatea de a discuta cu noi și a răspunde celor mai importante întrebări.

Doar Dinamo: Din cauza acestei pandemi (Convid-19), nu ai putut debutat oficial pe banca tehnică a clubului nostru. Ai avut timp să îi cunoști pe jucători? Fiind dat, această cauză?

Adrian Mihalcea: Din păcate am reușit să facem doar două antrenamente și ne-am cunoscut doar două zile. Nu pot spune că ne-am cunoscut reciproc. Eu am urmărit majoritatea meciurilor și a analizelor! Dar, este una când poți discuta direct cu ei. Aștept cu nerăbdare ziua în care ne vom întâlni.

Doar Dinamo: Ai jucat șapte ani la Dinamo, cum îți regasești fosta echipă?

Adrian Mihalcea: Dinamo nu este într-o situație foarte bună, dar nici de cum una dramatică. Nu aș putea să vorbesc despre situația în care eu am ajuns ca jucător la Dinamo. Acum, este total diferit.

Doar Dinamo: Revenind la actuala echipă, crezi că o poți pune pe picioare, pentru a câștiga play-out-ul?

Adrian Mihalcea: Da! Acesta este unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus. Acela de a câștiga play-out-ul, cât și Cupa României. Dar, acum trebuie să vedem ce se va întâmpla, cu această pandemiei. Există foarte multe scenarii. Cu siguranță, lotul actual al lui Dinamo, poate atinge aceste obiective.

Doar Dinamo: Vei face schimbări tactice?

Adrian Mihalcea: Cu siguranță vor fi schimbări de atitudine, fiind cel mai important lucru. Vor exista și schimbări tactice, datorită filozofiei mele fotbalistice. Dar în primul rând, schimbarea de atitudine este principală.

Doar Dinamo: Ești mulțumit de lotul de jucătorii actuli? Sau este posibil să faci unele schimbări?

Adrian Mihalcea: Dacă se vor juca etapele rămase până în vară, clar nu putem să facem nici o schimbare. Așa cum am spus și anterior, valoarea lotului actualei echipei, este mult peste locul în care ne aflăm în clasament. Ce se va întâmpla în vară, rămâne de văzut.

Normal, în sezonul următor, pentru a obține calificarea în play-off, lotul va trebui îmbunătățit!

Doar Dinamo: Suporterii dinamoviști sunt implicați în acționariatul FC Dinamo. Ei virând sume importante de bani în contul clubului. Crezi că este posibilă preluare clubului sau vinderea acțiunilor către un om potent financiar?

Adrian Mihalcea: Sunt lucruri care pe mine mă depășesc. Atât eu cât și băieții, le mulțumim pentru această organizare a fanilor.

Este o acțiune foarte bună, care m-a făcut și pe mine să devin membru al proiectului “Doar Dinamo București”. Îmi doresc ca mai mulți suporteri să adere la această asociație.

Doar Dinamo: Ai un îndemn pentru “haita” care vă susține necondiționat?

Adrian Mihalcea: Am cunoscut această minunată galerie și la bine și la greu, atunci când eu eram jucător. Vreau și îmi doresc să fie la fel și în aceste momente grele ale clubului!

Sunt convins că soarele va răsări și pe strada noastră și doar împreună, vom redeveni o echipă importantă în România.

Lasă un răspuns