COMUNICAT DE PRESĂ | Asociația DDB aduce noi informații despre licențierea clubului

Asociația condusă de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan a anunțat, prin intermediul unui comunicat, suma strânsă în ultimele 7 zile, sumă care va fi folosită pentru obținerea licentei. Totodata board-ul DDB a oferit și o replică după ultimele evenimente.

100.000 de euro ÎN PLINĂ PANDEMIE!

„Cu OAMENI ca voi DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ! .

Trebuie să punctăm câteva aspecte foarte importante:

1. La începutul anului ne fixasem ca țintă să ajungem la 1.000.000,00 de lei până la 31 decembrie 2020, dar răspunsul vostru a fost extraordinar. Astfel că am atins PRIMUL MILION în prima parte a anului.

2. Acum, ÎNTR-O SINGURĂ SĂPTĂMÂNĂ, am strâns alți 500.000,00 lei, iar acum când vă scriu, ne îndreptăm către 550.000,00 lei. (emisiunea de aseară de la Digi Sport a atras foarte multă lume care nu știa de pagina noastră).

Astăzi vom sărbători acest nou prag de 500.000 prin scoaterea la licitație a unui trofeu deosebit de prețios: Ionel Dănciulescu – Meciul 500 în LIGA 1. Fiți cu ochii pe noi!

3. Am reușit să plătim salariile restante ale jucătorilor pentru a evita colapsul.

4. Acum strângem bani pentru a putea obține licența pentru Liga 1.
În momentul ăsta, dacă lăsăm clubul pe mâna lui Negoiță, riscăm ca Dinamo să fie retrogradată în Liga a 2-a pentru că nu primește licența, sau în Liga a 4-a pentru că pericolul falimentului este uriaș.
Suntem siguri că împreună vom reuși să ajungem într-un timp record la suma necesară. Ar mai fi nevoie de circa 300.000,00 de lei.

5. Pe lângă cotizații și donații, am început să atragem și sponsorizări de la oameni de afaceri. Zilele acestea urmează să mai intre o sponsorizare la cine nici nu ne așteptam.

Ce face Negoiță în tot acest timp?

1. După ce am plătit salariile restante, el încasează 400.000 de euro din drepturile tv și nu dă nimic pentru echipă.

2. Noi ținem clubul în viață prin 200.000 de euro pentru salarii restante, iar el se dă mare filantrop la Antene și face o donație de 100.000 de euro (fictivă credem noi și sperăm să se afle adevărul în privința asta)

3. Anunță ca vinde clubul pe 1 leu, dar că rata de schimb valutar de la recepția hotelului RIN este de 1 leu = 3.024.000,00 euro.

4. Așteaptă de la noi banii de licență pentru că altfel Dinamo va fi retrogradată, dar anunță că marți se întâlnește cu gruparea DBNS (Dinu – Badea – No Stadium) ca să le vândă clubul pe 1 leu.
DBNS au mai îngropat clubul ăsta de 2 ori. O dată, când Dinamo ajunsese în datorii către stat de nu-și mai putea reveni. Și a doua oară, când a fost blocată construirea noului stadion. Dar românii uită repede.

De unde știm că Badea stă cu ochii lui bulbucați pe acțiunile de la Dinamo? E simplu: Când am achiziționat noi primele acțiuni, Nae Badea a blocat tranzacția în instanță, spunând că trebuie să ia el acțiunile, că are deja 7%. L-a trimis la procese pe dl Bacria, exact omul care apare ca organizator al conferințelor de presă ale celor care vor să cumpere mâine de la Negoiță pe 1 leu.

Negoiță știe că Dinamo e pe moarte. Își dorește să nu moară la el în brațe, pentru că nu ar putea duce povara vinovăției de a fi groparul lui Dinamo.
Tocmai de aceea încearcă ”să mute mortul pe Academiei”.

APELUL NOSTRU:

1. Nu plecați pe fentă!
Toți banii pe care îi strângem, nu sunt pentru a-l ajuta pe negoiță să rămână, ci pentru a-l face SĂ PLECE.

2. Proiectul nostru este ceva nou pentru România. Nu avem pretenția că le știm pe toate, dar putem spune că până acum nu i-am dezamăgit pe cei care și-au pus încrederea în noi.
Tot ce v-am spus că facem, am făcut. Iar atunci când am pregătit surprize, cu toții ne-am mândrit cu acele realizări.
(chiar și cei care ne contestă, își pun pe fb poze cu momentele de strălucire ale Peluzei)

3. Devino membru în ProgramDDB înscriindu-te aici: http://www.programddb.ro
Toți cei ce se înscriu până vom ajunge la 5000 de membri vor avea numele înscris pe tricourile de joc din ediția următoare de campionat.

4. Dacă ești deja membru, extinde abonamentul acum pe încă un an, sau pe mai mulți ani.

5. Și dacă ești membru și dacă nu ești, POȚI FACE O DONAȚIE pe http://www.programddb.ro Pentru asta nu există nicio limită minimă a sumei.

Un patron vine și dispare, dar noi nu o vom face niciodată. Am fost MEREU AICI. Stiți unde ne găsiți. Am stat alături pe ploaie sau pe arșiță, în vremuri de glorie sau de tristețe, și vom rămâne aceiași.

Împreună vom scrie ISTORIA SALVĂRII LUI DINAMO și vom povesti cu mândrie urmașilor că Dinamo încă există pentru că într-o zi am făcut și noi partea noastră”, au declarat suporterii dinamoviști, printr-un comunicat de presă.