Adrian Mihalcea, OUT de la Dinamo? Cum comentează actualul tehnician

Ionuț Negoiță e pe punctul de a vinde echipa unor investitori spanioli, care au de gând să aducă pe banca tehnică un antrenor iberic.

Adrian Mihalcea, cel care a fost instalat în locul lui Dusan Uhrin și care nu a apucat să debuteze încă din cauza pandemiei de coronavirus, ar urma să fie demis. Anunțul a fost făcut de Ioan Andone, intermediarul tranzacției și cel care ar putea fi viitorul manager general.

„Cei de acolo m-au întrebat dacă se poate face treabă cu un antrenor spaniol. Le-am zis că se poate, că au mai fost antrenori spanioli în Liga 1.

Cei care vor să cumpere Dinamo sunt profesioniști, în sport și afaceri. Bugetul va fi de ordinul zecilor de milioane pentru plata datoriilor și pentru primul sezon”, a anunțat Andone.

Adrian Mihalcea a reacționat la aflarea veștii că Dinamo ar putea avea un nou acționariat începând de săptămână viitoare. Dacă i se va cere să plece, Mihalcea este dispus să părăsească Dinamo.

„Am văzut și eu. Nu știu ce să spun, nu știu dacă încă e concretizată. Știu că am vorbit ieri cu Bogdan Bălănescu și m-a asigurat că totul este OK. Am vorbit mai multe despre ceea ce se va întâmpla în perioada următoare la nivelul echipei.

Dacă se va schimba acționariatul și va veni cineva care va readuce Dinamo acolo unde îi este locul, nici nu contează poziția mea. Toți ne dorim binele lui Dinamo în momentul de față. Să vedem, momentan nu am date”, a spus Mihalcea, la Pro X.

Lasă un răspuns