Investitorii spanioli au găsit deja un nou antrenor! Despre cine este vorba

Ionuț Negoiță se află în negocieri cu un fond de investiții din Spania pentru vânzarea clubului Dinamo și sunt șanse foarte mari ca tranzacția să se concretizeze săptămâna viitoare.

Fondul de investiții spaniol, este condus de omul de afaceri Herminio Menendez, care vrea să preia pachetului majoritar de acțiuni al clubul și are deja pregătit și un nume de antrenor.

Din informațiile apărute în spațiul public, este vorba despre Jose Maqueda fost jucător la Real Madrid, la începutul anilor ’90. Acesta a fost mai apoi timp de șase ani secundul lui Juan Ramón López Caro. În sezonul 2005-2006, cei doi au stat pe banca lui Real Madrid.

În ultimii ani, Jose Maqueda a activat ca principal la mai multe echipe din lumea arabă, iar acum se află în pole-position pentru a ajunge pe banca lui Dinamo, dacă fondul de investiții din Spania va prelua clubul de la Ionuț Negoiță.

  • Jose Maqueda a evolat la Real Madrid între 1988 și 1993, perioadă în care a cucerit două titluri. S-a apucat de antrenorat în 2003, a fost secund la Real Madrid, Levante și Celta Vigo și antrenor principal la Al Ittihad, Al-Shoalah, Al-Fateh și Al-Masry.
  • În 2018, Jose Maqueda a fost aproape de a ajunge și pe banca lui CFR Cluj, tot la propunerea lui Herminio Menendez, dar șefii din Gruia au decis în cele din urmă să meargă pe mâna lui Edi Iordănescu, care a fost mai apoi înlocuit cu Toni Conceicao.

Lasă un răspuns