Răzvan Burleanu ia în calcul anularea sezonului de Liga 1!

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat marți, că este luată în calcul ‘înghețarea’ Ligii 1, însă numai ca variantă de avarie. În schimb, soluția mutării campionatului în Antalya a fost exclusă de FRF.

Răzvan Burleanu a anunțat că se lucrează la un plan prin care competițiile din România să fie încheiate până în luna august, dar totul depinde de deciziile Guvernului.

“Anularea sezonului a fost un scenariu care a fost adus în discuție. Când discuți despre reluarea și finalizarea unei competiții, trebuie să iei în calcul toate scenariile. Așa cum a fost și scenariul de a muta finalul de campionat în afara țării, o variantă pe care nu o susținem absolut deloc.

Vedem această deschidere din partea Guvernului de a relua antrenamentele și jocurile în România, deci nu se justifică să luăm în calcul scenariul Antalya. Revenind, au fost doar discuții despre scenariul de înghețare/anulare a campionatului. În acest moment, singurul obiectiv este să finalizăm competiția, cel puțin la nivelul Ligii 1 și Ligii a 2-a“, a spus Răzvan Burleanu la Realitatea Plus.

  • Ieri, UEFA le-a transmis federațiilor europene că recomandă încheierea competițiile suspendate de pandemia de COVID-19, dar acceptă situațiile în care federațiile sunt obligate să anuleze sezonul, în urma unor decizii guvernamentale.

Lasă un răspuns