Răzvan Burleanu ia în calcul anularea sezonului de Liga 1!

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat marți, că este luată în calcul ‘înghețarea’ Ligii 1, însă numai ca variantă de avarie. În schimb, soluția mutării campionatului în Antalya a fost exclusă de FRF.

Răzvan Burleanu a anunțat că se lucrează la un plan prin care competițiile din România să fie încheiate până în luna august, dar totul depinde de deciziile Guvernului.

“Anularea sezonului a fost un scenariu care a fost adus în discuție. Când discuți despre reluarea și finalizarea unei competiții, trebuie să iei în calcul toate scenariile. Așa cum a fost și scenariul de a muta finalul de campionat în afara țării, o variantă pe care nu o susținem absolut deloc.

Vedem această deschidere din partea Guvernului de a relua antrenamentele și jocurile în România, deci nu se justifică să luăm în calcul scenariul Antalya. Revenind, au fost doar discuții despre scenariul de înghețare/anulare a campionatului. În acest moment, singurul obiectiv este să finalizăm competiția, cel puțin la nivelul Ligii 1 și Ligii a 2-a“, a spus Răzvan Burleanu la Realitatea Plus.

  • Ieri, UEFA le-a transmis federațiilor europene că recomandă încheierea competițiile suspendate de pandemia de COVID-19, dar acceptă situațiile în care federațiile sunt obligate să anuleze sezonul, în urma unor decizii guvernamentale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s