VIDEO | Flavius Stoican descrie situația de la Dinamo: „E ca virusul, ba se ia, ba nu se ia”

Flavius Stoican, fost jucător și antrenor în „Ștefan cel Mare”, a descris într-o manieră inedită situația de la Dinamo, comparând cu un virus încercările lui Ionuț Negoiță de a ceda pachetul majoritar de acțiuni.

Totodată, Flavius Stoican a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport Live care a fost cea mai mare dezamăgire din perioada în care o antrena pe echipa din ”Ștefan cel Mare”. Antrenorul este acum liber de contract după ce s-a despărțit la sfârșitul anului trecut de Petrolul.

“Dinamo e ca un virus. Ba se ia, ba nu se ia! Nu știu ce să zic, mulți dintre cei cu care vorbesc sunt sceptici. E nevoie de un om potent financiar. Am antrenat în două mandate la Dinamo. Dezamăgirea mea a fost intrarea in insolvență. Mi s-au tăiat aripile, voiam să intru în cupele europene”, a spus tehnicianul de 43 de ani.

Și pentru Stoican perioada de izolare este una greu de parcurs din toate punctele de vedere.

”Sunt acasă, cu bune și cu rele. Când stai la casă, cum stau eu, găsești ceva de făcut. Îmi e dor să antrenez, fără fotbal e greu. Când antrenam, îmi doream câteva săptămâni de pauză. Acum îmi vine să mă urc pe pereți. Mă găndesc să-mi corectez anumite gesturi de pe banca tehnică. Nu cred că sunt în regulă”, a mai adăugat Stoican.