VIDEO | Sergiu Hanca, a analizat situația de la Dinamo. Ce va face după ce va pune ghete-n cui

Soții Sergiu și Andreea Hanca au fost prezenți în această dimineață la ProSport Live, unde a dezvăluit ce are de gând să facă după ce își va pune ghete-n cui.

Internaționalul român nu își dorește să stea departe de fotbal și are de gând să urmeze școala de antrenori pentru a putea sta pe banca tehnică a unei echipe din România după ce va renunța la cariera de fotbalist.

”Îmi doresc să fiu antrenor. După ce voi renunța la cariera de fotbalist, vreau să antrenez”, a spus Sergiu Hanca, jucătorul celor de la Cracovia.

Fotbalistul trecut și pe la Dinamo a vorbit și despre situația de la Dinamo, formație care este foarte aproape să fie finanțată de suporteri. Sergiu Hanca trage un semnal de alarmă și îl avertizează pe Ionuț Negoiță că fanii se pot sătura să mai investească bani la gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

“Dinamo trăiește prin suporteri. Ei se pot sătura să dea bani. E nevoie de stabilitate, de un investitor puternic”, a mai adăugat Sergiu Hanca.

  • Sergiu Hanca este monitorizat non-stop de oficialii lui Cracovia în evitarea infecției cu CONVID-19. Acesta a ales să se antreneze în parc sau în pădure, iar în fiecare zi trebuie să le trimită celor din staff-ul echipei sale temperatura, greutatea, tensiunea și un formular în care trebuie să noteze mai multe informații.

Lasă un răspuns