VIDEO | Un fost coleg îl apără pe Dan Nistor, după ce a fost criticat dur de Uhrin: „Depinde de jucătorii tineri ce preiau din declarațiile lui Nistor”

Dan Nistor este apărat de fostul său coleg din linia de mijloc a lui Dinamo, Sergiu Hanca. Dusan Uhrin a fost cel care l-a criticat dur pe actualul jucător al Universității Craiova, pe care l-a acuzat că strica vestiarul.

”El are un stil prin care spune lucrurile pe față. Depinde de jucătorii tineri ce preiau din declarațiile lui Nistor. Eu nu am avut nicio situație dificilă cu el. Ne înțelegeam perfect. Nu cunosc discuțiile private dintre Nistor și foștii antrenori.

Nu cunosc discuțiile dintre Nistor și foștii colegi. Noi am fost o echipă, am fost un grup. Deciziile se luau împreună cu toții. Era respect”, a spus Hanca, pentru ProSport.

Dusan Uhrin l-a pus la zid pe Dan Nistor, pe care l-a acuzat că a stricat vestiarul. Înainte să fie dat afară de la Dinamo, Florin Bratu l-a făcut și el praf pe mijlocașul de 31 de ani.

”De Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, a spus Uhrin.

  • Dan Petrescu, Cosmin Contra și Florin Bratu sunt antrenorii care l-au mai acuzat pe Dan Nistor de comportament inacdevat.