Staff-ul tehnic a lui Dinamo şi-a fixat un prim obiectiv: „Am totul pus la punct”

Adrian Mihalcea (43 de ani) l-a înlocuit pe Dusan Uhrin pe banca lui Dinamo în luna martie, însă nu a antrenat în niciun meci oficial, pentru că imediat s-a suspendat Liga 1 din cauza pandemiei de coronavirus.

Tehnicianul lui Dinamo a profitat de această situaţie şi nu doar că a menţinut un permanent contact cu elevii săi, dar şi-a studiat şi adversarele şi se simte 100% pregătit pentru reînceperea campionatului: „Din acest punct de vedere de studierii a echipei, a implementării unei idei de joc, a acumulării a cât mai multe informaţii despre echipă şi adversari, da, pot să spun că a fost un avantaj. Am avut timp, tot ce înseamnă analiză, studiu despre adversarele noastre, am totul pus la punct”, a declarat Mihalcea pentru Telekom Sport.

Odată ce vor reîncepe antrenamentele în mod organizat, Mihalcea este pregătit pentru a îi face pe fanii dinamovişti fericiţi. Tânărul tehnician şi-a fixat un prim obiectiv îndrăzneţ: „Obiectivul e de a câştiga Cupa României şi o clasare să nu ne dea emoţii în acest final de campionat. Pentru anul viitor, primul obiectiv e accederea în play off”, a mai spus Mihalcea.

  • Dinamo este calificată în sferturile de finală ale Cupei României după ce a eliminat-o pe Academica Clinceni, scor 1-0.

Lasă un răspuns