Negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli au picat. Ioan Andone a făcut anunțul: “E treaba lui, e societatea lui, clubul lui, vinde cui vrea el”

Ioan Andone a anunțat că negocierile dintre investitorii spanioli și Ionuț Negoiță au picat, toate acestea deoarece au ajuns la concluzia că este o pierdere de timp.

“Din ce ştiu eu s-a incheiat. Ionuţ n-a acceptat, e treaba lui, e societatea lui, clubul lui, vinde cui vrea el. Nici n-a fost vorba de venit cu banii. E o societate pe care o cumperi cu un leu, dar leul ăla e 4 milioane!

A plătit societatea avocaţi, contabili…pierdere de timp. S-au tradus contractele…Nici nu ştiu dacă a vrut să vândă!

Joi au avut un acord cu el, cu termene de plată, cu tot. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat. O să citesc şi eu contractele. Negoita n-a mai vrut să comunice, n-a mai răspunde la telefon.

Pe urmă a dat declaraţia aia că nu au depus garanţie.Nici nu a mai fost vorba, trebuia să depună 3 milioane în 30 de zile garanţie. Cine pune 3 milioane în contul clubului? Până vin ăştia din Spania nu mai găseau un leu acolo!.

E vorba de cineva care a fost preşedinte la Sevilla, nu ajunge niciodată cineva din România la valoarea lui, membru CIO…Cică are conturile blocate!

Ce prostie, când ăla are 7 proprietăţi. Era vorba de un un fond de investiţii, în care Menendez avea 30 la sut, un fond de investiţii din Madrid, a declarat Ioan Andone.

  • Fostul antrenor și jucător al lui Dinamo a acţionat ca intermediar între cele două părţi şi a dezminţit speculaţiile referitoare la lipsa de seriozitate a spaniolilor.

Lasă un răspuns