VIDEO | Concluziile lui Adrian Mihalcea, după primul cantonament al lui Dinamo

Antrenorul echipei Dinamo, a tras câteva concluzii după cantonamentul de la Saftica.

Elevii lui Adrian Mihalcea au avut parte de un program special în toată această perioadă, în care s-au pregătit pe grupuri. Au efectuat deja trei teste COVID-19, toate fiind negative. Tehnicianul de 44 de ani le-a dat vești importante elevilor săi, așteptând la rândul său vești din partea oficialilor LPF și FRF pentru a vedea când poate relua partidele de verificare.

„Ca program, ca rezultate obținute, a decurs totul normal. Chiar dacă a fost atipic, am venit după două luni de pauză pe grupuri de 3-4. Niciodată în ultimii 20 de ani, dacă nu și mai mult, nu cred că au existat astfel de pauze mari. Am ținut cont de regulile sanitare și am lucrat foarte bine.

Am fost îngrijorat că jucătorii pot avea probleme mari de ordin fizic, dar am fost plăcut surprins de ei. N-am avut oameni cu deficit de capacitate. Nu au fost toți la aceeași parametri, dar toți au făcut progrese. Acum, să vedem cum putem organiza amicalele.

Sincer, să nu ne așteptăm la un ritm extraordinar din luna iunie, dar nici în urmă nu vom fi. O lună de pregătire este OK, ar mai fi fost de dorit o săptămână în plus. Ideea e simplă: nu va fi wow, dar nici jale! Sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat fizic, reglajele tehnico-tactice sunt lucruri ce pot fi antrenate mai bine, dar suntem în regulă, acum.

Am fost cu toții testați de 3 ori, toate au ieșit negative. Nu-i văd pe jucători speriați, temători că s-ar putea îmbolnăvi, oricum până acum nu putem vorbi de contacte, de agresivitate, când n-am făcut antrenamente specifice. Ei trebuie să fie responsabili și pe gazon, și în afara terenului. Și dacă ar fi simpli cetățeni ar trebui să fie responsabili, darămite ca sportivi”, a spus Mihaela, astăzi în intervalul dinaite relorii campionatului.

2 antrenamente apucase să facă Mihalcea cu echipa înaintea suspendării campionatului din cauza pandemiei de coronavirus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s