Optimism la Dinamo înaintea ”dublei” cu FCSB din Cupă

Dinamo va întâlni FCSB, în dublă manșă, în semifinalele Cupei României, iar ”câinii” consideră că au prima șansă la calificare.

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, evidențiază rezultatele modeste înregistrate de FCSB în meciurile amicale disputate în ultima săptămână, ambele pierdute, cu Voluntari și Clinceni, iar ambiția echipei din ”Ștefan cel Mare”, arătată și în meciurile cu ”roș-albaștrii” din campionat, poate conta decisiv pentru calificarea în finala Cupei României.

„Nu e adversarul pe care mi l-am dorit. Cred că nici FCSB nu și-a dorit să ne întâlnească. Va fi o dublă mansă în conditii speciale. Probabil că primul meci va fi fără spectatori, însă sperăm ca la al doilea meci să fie permis accesul fanilor.

Noi ne-am asumat de la început și am spus că vom trata cu seriozitate Cupa. Am jucat mereu cu cea mai bună echipă. E un trofeu care ne interesează. Era frumoasă o finală FCSB – Dinamo, dar trebuie să ne conformăm. Ne va fi mult mai greu, pentru că nu vom avea suporterii in spate. Eu cred că ne vom califica în finală și vom câștiga trofeul”, a spus Prunea, la ProX.

  • Semifinalele vor avea loc în dublă manșă. Turul va fi pe 24 iunie, pe terenul primei echipe extrase (Dinamo), iar returul pe 8 iulie. Finala e stabilită pe 22 iulie. Câștigătoarea Cupei va merge în Europa League și va intra în primul tur preliminar;
  • Cealaltă semifinală este Sepsi – Poli Iași.

Lasă un răspuns