Ionel Dănciulescu: ”E unul dintre obiectivele noastre”

Dinamo și FCSB se vor întâlni în semifinalele din Cupa României, în urma tragerii la sorți de miercuri, de la sediul Federației Române de Fotbal.

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a comentat viitoarea confruntare și este de părere că este un dezavantaj pentru dinamoviști, deoarece meciul tur se va juca fără spectatori.

„Meci greu pentru ambele echipe. Un meci de tradiție, din păcate se va juca fără spectatori. E unul dintre obiectivele noastre de a câștiga Cupa României. E un meci complicat pentru ambele echipe.

Noi avem de pierdut. Suporterii ne împingeau de la spate așa cum au făcut de fiecare dată. Din punctul ăsta de vedere suntem dezavantajați că se joacă fără suporteri, e clar.

Să vedem acum unde se vor disputa partidele. Nu știu dacă, jucându-se fără spectatori, se va juca pe Arena Națională. E prematur să vorbim despre lucrul ăsta. Poate jucăm aici, în ”Ștefan cel Mare”, nu știu. Vedem!”, a spus Ionel Dănciulescu, pentru Digi Sport.

  • Partidele din semifinalale Cupei României se vor disputa în dublă manșă, pe 24 iunie, respectiv pe 8 iulie
  • Echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului, dar în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători
  • Finala Cupei României se va desfășura pe 22 iulie, pe Stadionul Ion Oblemenco, din Craiova