Ionel Dănciulescu: “Aşteptăm şi testul doi”

Magazionerul clubului Dinamo a fost depistat pozitiv la testul efectuat în urmă cu doar câteva zile. Infomația vine cu două zile înainte ca dinamoviștii să joace primul meci după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

Ionel Dănciulescu, director sportiv la Dinamo, speră că al doilea test de coronavirus pe care l-a făcut Cătălin Clincea va fi negativ. Dănciulescu spune că acesta a fost izolat imediat de restul echipei. Într-un interviu pentru Look Sport, directorul sportiv al lui Dinamo susţine că magazinerul ar fi asimptomatic şi speră că a fost o eroare şi că va ieşit negativ la al doilea test.

Reporter: Omul a fost izolat de resutul jucătorilor?
Dănciulescu: Cum s-a aflat, da. Aşteptăm şi contraxpertiza, că nu se ştie.

Cu jucătorii au reuşit să vorbeşti? E o stare de nelinişte?
Aşteptăm. Deocamdată n-am ce să zic concret. După-amiază e antrenament, vom lua nişte decizii şi vedem ce şi cum. Aşteptăm şi testul doi, contraexpertiza.

Când se va face aceastpă contraexpertiză?
Se face acum, e în lucru.

E cu simptome? Ştii ceva?
Eu zic ca e asimptomatic, din ce ştiu eu. Dimineaţă, la 09:00, am aflat cu toţii când au venit rezultatele. Toţi au fost negativi, el pozitiv. Au mai fost cazuri în turcia şi-n alte părţi când primul test a fost pozitiv, după care negativ. Gândeşte-te cum ne simţim şi noi! Să vedem cum ieşim din situaţia asta. Să sperăm că poate apare contraexpertia şi spune că e negativ.

Lasă un răspuns