LPF a luat prima decizie majoră după descoperirea cazului de coronavirus la Dinamo!

Dinamo este primul club din Liga 1 care a confirmat un caz de COVID-19, magazinerul echipei fiind depistat pozitiv. LPF a emis un comunicat prin care a înștiințat că este nevoită să nu programeze meicurile lui Dinamo, în urma depistării unui caz de conronavirus în cadrul clubului din Ștefan cel Mare.

Forul care organizează Liga 1 a precizat că măsura a fost luată până la finalizarea anchetei epidemiologice de către DSP.

“Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane. Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”, este poziția LPF tramsmisă prin intermeidul siteului oficial.

  • Chindia, Hermannstadt, Sepsi şi FCSB sunt echipele cu care Dinamo ar fi urmat să joace în următoarele două săptămâni.

Lasă un răspuns