EXCLUSIV | Dinamoviștii sunt gata de joc: “Sper să ne ridicăm la așteptările fanilor”

Dinamo va juca duminică împotriva celor de la Sepsi, de la ora 17:00, pe stadionul Dinamo. Din păcate, accesul suporterilor este interzis. Cu toate acestea, doritorii își pot achiziționa un tichet de acces la meci, iar banii vor intra în fondul de ajutorare al clubului. www.bilete.ro.

Liga Profesionistă de Fotbal a acceptat solicitarea celor de la Dinamo de a muta meciul duminică, pentru ca trupa lui Adrian Mihalcea să aibă încă o zi de pregătire la dispoziție. Acest lucru s-a realizat doar cu ajutorul și înțelegerea celor de la Sepsi, respectiv Poli Iași și FC Voluntari.

Duelul direct dintre ultimele două era programat pentru duminică, ora 17:00, și se va juca de la ora 13:00. Ziua de duminică se încheie cu partida dintre FCSB și Gaz Metan, de la ora 20:00.

”Câinii” au primit în cursul zilei de joi rezultatele testelor RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19, iar toate au fost negative. Astfel, elevii lui Adrian Mihalcea au început pregătirile pentru primul meci oficial de la reluarea campionatului.

Unul dintre titularii formației noastre, Mihai Popescu ne-a spus că aşteaptă cu nerăbdare să revină pe teren și împreună cu ceilalți jucători, să aducă primele trei puncte din play-out.

“Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă care are avantajul celor 2 meciuri jucate. Ne pregătim cum trebuie pentru acest meci, ținând cont că am stat o săptămâna acasă.

Va trebui să intrăm pe teren să ne bucurăm că putem juca din nou și să facem fericită toată suflarea dinamovistă. Sper să ne ridicăm la așteptările fanilor și să luăm cele 3 puncte”, a spus Mihai Popescu înaintea meciului cu Sepsi OSK.

  • 2 meciuri de campionat ale „câinilor” au fost amânate și se vor rejuca: acasă cu Chindia, în deplasare cu Hermannstadt

Lasă un răspuns