EXCLUSIV | Nicu Negru: “Meritam să primim acest wild card!”

Dinamo, campioana României la masculin, va trebui să joace în Europa Handball League. Motor Zaporojie, campioana Ucrainei, a fost preferată în fața celor de la Dinamo.

Ajunsă neînvinsă în acest sezon în optimile Ligii Camponilor, Dinamo nu a mai apucat să joace cu PSG, din cauza pandemiei de Covid 19, și va evolua în sezonul viitor în Europa Handball League. Decizia forului european a fost comentată de unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Nicu Negru este dezamăgit dar își dorește să își ia revanșa.

“Consider că meritam să primim acest wild card după parcursul excelent pe care l-am avut.

Sunt dezamăgit de această decizie luată de către EHF dar din păcate nu putem decât să ne concentram pe ceea ce va urma și să devenim mai puternici!”, a declarat Nicu Negru pentru doardinamo.com.

  • EHF a decis ca în Liga Campionilor, pe bază de wild-card să meargă Nantes (Franța). Elverum (Norvegia), Meșkov Brest (Belarus), Celje Lasko (Slovenia), Pick Szeged (Ungaria) și Motor Zaporojie (Ucraina). Campioana Ucrainei a fost preferată echipei române, care va trebui să joace acum în a doua competiție valorică, Europa Handball League, direct în faza grupelor.

Lasă un răspuns