Debut de coșmar pentru Mihalcea

Dinamo a fost învinsă acasă de Sepsi OSK, scor 1-3, în etapa a cincea a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și rămâne pe loc retrogradabil.

A plouat de a rupt, iar oaspeții au deschis scorul încă din secunda 40 prin Safranko. Jucătorii lui Sepsi au greșit grav pe final de repriză. Niczuly a trimis mingea în Fabbrini, iar Tincu l-a tras de tricou în careu pe mijlocașul italian. Penalty și cartonaș roșu. Perovic a executat slab lovitura de la 11 metri, iar Niczuly a respins. Cu un om mai mult pe teren, „câinii” s-au dezlănțuit, dar Sorescu a ratat pe bandă rulantă. Portarul Niczuly a fost cel mai bun om de pe teren și a respins chiar și cu câlcăiul la execuția lui Daniel Popa.

Echipa lui Leo Grozavu a dat lovitura pe final de meci. Vașvari a mărit avantajul din lovitură de la 11 metri, iar Ștefan a marcat superb golul de 3-0.

  • Dinamo are 17 puncte și se află pe penultimul loc în play-out. Sepsi a acumulat 23 de puncte și a rămas pe poziția secundă, la patru puncte de Viitorul Constanța.
  • 4 meciuri fără gol marcat era să strângă Dinamo în Liga 1, până la reușita lui Moldoveanu din prelungiri: 0-1 cu Gaz Metan, cu Clinceni și cu Iași, 1-3 ieri cu Sepsi

Lasă un răspuns