Volei feminin | Dinamo continuă organizarea echipei: ”Mizăm pe Legiunea bulgară”

Echipa de volei feminin Dinamo Bucureşti a anunţat, sâmbătă, transferul a două jucătoare din Bulgaria, Nasya Dimitrova şi Kristina Guncheva, precum şi prelungirea contractului cu Maria Karakaşeva. Toate sportivele sunt componente ale naţionalei ţării lor.

Nasya Dimitrova – centru, 28 de ani, participantă la Campionatul Mondial şi în Liga Naţiunilor cu naţionala Bulgariei. În sezonul trecut, ea a evoluat în Turcia, la Ankara.

Kristina Guncheva – ridicătoare, 26 de ani, de asemenea internaţională bulgară. Sezonul trecut a jucat tot în Turcia, la Nevşehir, după ce în campionatul 2018-2019 a evoluat la Ştiinţa Bacău.

Maria Karakasheva – secund, 31 de ani, internaţională bulgară. Maria a decis să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo, ea evoluând în alb-roşu atât în sezonul trecut, când a fost căpitanul echipei, cât şi în campionatul 2013-2014.

Cele trei internaţionale bulgare au semnat contractele în Bulgaria, unde s-au deplasat vicepreşedintele Marian Ştefan şi instructorul secţiei, Dan Tănase.

”Mizăm pe Legiunea bulgară. Sperăm să facem o figură frumoasă atât pe plan intern, cât şi în Liga Campionilor”, a declarat vicepreşedintele Marian Ştefan.

Lasă un răspuns