Perovic a reacționat după ce a aflat decizia luată de INMS: „Sunt extrem de mâhnit!”

Atacantul sârb Slavko Perovic (31 de ani) a fost oprit din activitatea sportivă de către Institutul Naţional de Medicină Sportivă, pe fondul unor probleme cardiace. Prin urmare, Dinamo nu are voie să-l folosească în meciul de Cupă cu FCSB și în celelalte partide din play-out-ul Ligii 1. Decizia INMS vizează o pauză pe o perioadă nedeterminată. Prin urmare, cariera lui Perovic la Dinamo este în pericol.

Slavko Perovic a reacționat după ce a aflat decizia Inms-ului: „Clubul a spus adevărul adevărat, nu am altceva de completat. O să mă odihnesc câteva zile și voi verifica apoi câteva lucruri. Nu voi juca acest derby și sunt extrem de mâhnit din această cauză. Voi fi alături de colegi, cu inima, sunt sigur că vor câștiga această confruntare. Echipa e foarte motivată pentru a învinge FCSB și nu va conta cine va juca, toți băieții vor să învingă.

Situația mea este cu totul altă poveste, nu ține de acest meci, să ne focusăm doar pe derby. Este un moment important pentru echipa, pentru fani, pentru Dinamo”, a declarat Perovic pentru GSP.ro.

  • Venit la Dinamo în iulie 2019, Slavko Perovic a reușit 8 goluri și o pasă decisivă în 19 meciuri.