Ionuț Șerban obligă Dinamo să achite un milion de euro | “Preocupările și obligațiile sunt ale lui Dinamo”

Continuă problemele financiare la Dinamo. Contractul lui Şerban urmează să expire la 30 iunie, iar jucătorul nu vrea să îl prelungească. Dinamo îi va achita astfel un milion de euro lui Vasile Şiman.

În 2013, când Şerban a semnat cu Dinamo, clubul nu a achitat niciun ban. Totuşi, există o clauză de un milion de euro, sumă care ajunge la Vasile Şiman în momentul în care fotbalistul părăseşte echipa noastră.

Vasile Șiman nici nu vrea să audă că suma ar putea fi transformată în acțiuni la clubul din Ștefan cel Mare, o variantă pe care i-ar fi propus-o Ionuţ Negoiţă.

“Șerban nu mai poate să fie revitalizat la Dinamo. Pe 6 septembrie se fac șapte ani de când e la Dinamo. Dacă în atâta timp nu au făcut nimic cu el, trebuie să schimbe mediul, să se remotiveze. Ionuț are anumite calități pe care nu le are oricine. Dar nu mai insist, discutăm de Șerban care este jucătorul lui Dinamo. Preocupările și obligațiile sunt ale lui Dinamo.

Acest club este exemplul clar de amânare a problemei, nu de rezolvare a ei. Acum s-au trezit că vai ce se va întâmpla. Păi timp de șapte ani nu s-au gândit la asta? Toată lumea face contracte și le respectă! O problemă se rezolvă când o recunoști și nu o ignori. La Dinamo trebuie să se înțeleagă problema. Niciodată nu măriți fata pe care o scoți la poartă să fie văzută! Aia bună o găsești în casă”, a spus Şiman, cu aproape două luni în urmă.

  • 59 de meciuri de Liga 1 a disputat Şerban în tricoul lui Dinamo în cei apoape 7 ani petrecuţi în alb-roşu, ceea ce înseamnă o medie de sub 8,5 meciuri pe sezon
  • 50 de mii de euro e cota lui Şerban astăzi, conform transfermarkt, de 8 ori sub cea deţinută în vara lui 2013, când avea doar 18 ani şi a trecut de la Sportul la Dinamo

Lasă un răspuns