AVANCRONICĂ | Dinamo București – FC Voluntari

Dinamo primește vizita lui FC Voluntari în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii I, astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Dinamo. Partida se va disputa cu porțile închise.

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Chiar dacă are trei meciuri mai puţin disputate faţă de Academica Clinceni şi două decât FC Voluntari, FC Hermannstadt, Sepsi sau Viitorul, Dinamo este pe locul 13, penultimul, retrogradabil, cu doar 17 puncte şi tremură pentru prezenţa în următoarea ediţie a Ligii 1.

Dincolo de clasament, îngrijorătoare este situaţia din interiorul vestiarului. Fotbaliștii tineri autohtoni sunt revoltați pentru că au salarii mici, iar stranierii primesc bani mulți. În plus, persistă problema restanțelor, care nu pare a se rezolva curând, în contextul în care nu se realizează vânzarea clubului. Mai nou, o nouă știre-bombă: fostul secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal din Turcia ar dori să o cumpere pe Dinamo!

Apărarea lui Dinamo a avut o evoluție dezastruoasă în meciul cu FCSB. Nu a jucat Puljic, care va reintra cu FC Voluntari. Va reintra și Kostrna, foarte slab în precedentul meci de campionat, contra lui Sepsi (1-3). Singura absență certă din echipa antrenată de Adrian Mihalcea este cea a lui Perovic, care s-a întors în Serbia din cauza problemelor cardiace.

  • În istoria partidelor directe dintre Dinamo şi FC Voluntari, disputate în „Ştefan cel Mare”, „câinii” au câştigat 6 din 7 dueluri, golaverajul fiind 14-3.

De partea cealaltă, FC Voluntari este singura echipă din play-out neînvinsă, cu trei victorii şi două egaluri. Formaţia lui Mihai Teja are 21 de puncte, însă nu are motive să stea foarte liniştită. Singura formaţie din play-out care nu tremură de frica retrogradării este Viitorul Constanţa, aflată la 13 puncte de locul de baraj.

Teja are la dispoziție toți jucătorii importanți. Nu sunt așteptate schimbări în primul „unsprezece”, chiar dacă unii fotbaliști pot acuza oboseala după programul încărcat. De la mijloc în sus, deja s-a consolidat o formulă standard.

ECHIPE PROBABILE

Dinamo: Piscitelli – Kostrna, Puljic, R. Grigore, Sin – I. Filip, Mrzljak – Sorescu, Fabbrini, V. Lazăr – D. Popa

Voluntari: Cojocaru – Belu-Iordache, Paşcanu, Armaș, Al. Vlad – Căpăţână, De Lucas, I. Gheorghe – Sanoh, Simonovski, Măţan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s