Apelul lui Ionel Dănciulescu către dinamoviști: „Ce poate fi diferit mâine e atitudinea”

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, e nemulțumit de atitudinea jucătorilor din derby-ul pierdut cu FCSB, scor 0-3, în turul semifinalelor Cupei României.

Situația de la Dinamo este una dificilă în acest moment. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea ocupă ultimul loc în clasamentul play-out-ului Ligii 1, adică este pe loc retrogradabil, iar astăzi, roș-albii vor avea meci dificil cu FC Voluntari, în care ar mai putea să își spele din păcate.

Acum, Ionel Dănciulescu încearcă să își trezească colegii în ultimul ceas, în speranța că va evita o catastrofă.

„Este jenant pur și simplu, ce pot să spun? Ce poate fi diferit mâine (duminică) e atitudinea. Nu am avut implicare în joc cu FCSB, să-ți dorești mai mult decât adversarul… Putem să vorbim, poate să vină orice antrenor. Dacă jucătorii nu conștientizează… Nu poți schimba prea multe jucând din 3 în 3 zile. Singura soluție este la jucători. Ei o au. Eu nu pot vorbi despre lucrurile care apar în presă (dezvăluirile medicului Motoacă), nu știu nimic despre asta”, a declarat aseară, Ionel Dănciulescu la Digisport.

„Danciu” a vorbit și despre Mihai Popescu, jucătorul acuzat că își incită colegii la scandal în vestiar.

„Mihai e un tip mai simpatic care face tot felul de glume, mai şi glumeşte. A fost o problemă înainte de meciul de la Botoşani, când nu a putut să joace. Era supărat, a avut câteva probleme de familie. Nu ştiu ce discuție a avut cu Dusan la vremea respectivă”, a mai spus Ionel Dănciulescu.