Mihai Popescu: „Nu suntem într-o situaţie bună”

Dinamo a pierdut și meciul cu FC Voluntari de pe teren propriu, scor 1-0, și a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat și Cupa României. Au fost primele trei meciuri ale lui Adrian Mihalcea din ”mandatul” pe banca echipei noastre.

După înfrângerea din această după-amiază, Mihai Popescu a spus că echipa a progresat în acest meci, chiar dacă nu a obținut vreun punct. El mai susține că declarațiile fostului medic nu sunt adevărate, iar la Dinamo jucătorii sunt mereu supravegheați.

”Ne facem treaba la antrenament, dar azi a fost mai bine decât data trecută. Cu puțin ghinion, am rămas în inferioritate și s-a ajuns la acest rezultat. Zic eu că a fost mult mai bine, eu m-am simțit mai bine pe teren. Uşor, uşor ne revenim. De meciul viitor sper să luăm un punct sau puncte. Toți trebuie să fim concentrați în primul rând la antrenamente, apoi pe teren mister alege primul 11. Trebuie să demonstrăm că suntem aici.

Toată lumea e normal să atace Dinamo. Ei se dau mari suporteri, dar din afară aruncă cu cuvinte grele. Eu sunt un jucător puternic mental și fizic, cred eu. Pot să spună ce vor ei, dar în primul rând să spună lucruri adevărate. Nu vreau să ameninț pe nimeni, dar îi rog să vorbească doar lucruri adevărate. Să vină cu dovezi. Credeți că Dinamo e sat fără câini? Noi, care n-am demonstrat nimic până acum. Nu suntem într-o situație bună, dar mai sunt meciuri de jucat, zic că a fost un punct în plus la atitudine și sper să ne ridicăm în meciurile următoare”, a spus Popescu după meciul cu Voluntari.