Adrian Mihalcea nu și-a pierdut încrederea după un nou eșec: “Nu trebuie să dezarmăm”

Dinamo a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1. ‘Câinii roșii’ rămân pe ultimul loc în clasament.

Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, nu crede că situația este una dezastruoasă, în ciuda faptului că echipa antrenată de el, a pierdut toate meciurile jucate după reluarea campionatului.

„Am fost înfrânți, dar cu un joc mai bun din partea noastră. Se vede o schimbare în bine din partea noastră față de meciul precedent. Cartonașul roșu luat de Filip ne-a obligat să facem un pas înapoi. I-am spus la pauză să fie atent. E păcat, e un jucător experimentat, și-a dorit astăzi să câștigăm, am văzut asta în atitudinea lui, dar n-a reușit să se abțină. Din păcate am suferit după acel moment.

Astăzi i-am felicitat, au avut atitudine, am avut și câteva ocazii. Nu au cum să nu fie dezamăgiți. Au muncit pentru asta. O să iau lucrurile bune. Să vedem cum putem construi pe seama acestor. Astfel, situația se poate înrăutăți”, a declarat Adrian Mihalcea la finalul meciului cu Voluntari.

Întrebat de reporter care e soluția pentru ieșirea dintr-o situație dezastruoasă, Mihalcea a spus: „Ce înseamnă dezastruoasă? E grea, dar nu dezastruoasă. Este foarte greu, știam de aceste probleme, nu s-au schimbat lucrurile între timp. Nu trebuie să dezarmăm. Mergem etapa următoare la Constanța și vom face tot posibilul să câștigăm”.

Lasă un răspuns