Ion Gheorghe ar putea reveni în Ștefan cel Mare: “Subiectul Dinamo nu este încă încheiat”. Ce sumă trebuie achitată

Ion Gheorghe (20 ani), jucătorul lăsat să plece pe gratis de Dinamo la FC Voluntari în vara anului 2018, este foarte fericit că a marcat golul decisiv pentru ilfoveni în duelul de duminică, în play-out-ul Ligii 1.

Jucătorul lui FC Voluntari arată că nu a înscris golul din meciul Dinamo – FC Voluntari pentru a-și lua vreo revanșă față de fosta sa echipă, însă arată că nu simte ceva anume pentru echipa din Ștefan cel Mare.

”N-am niciun sentiment aparte pentru această echipă în momentul de față. Am jucat 13 ani aici și când a fost să mi se dea șansa să joc, am fost trimis să mă antrenez singur. Am venit să-mi fac treaba la echipa Voluntari și mă bucur că am câștigat astăzi.

A fost o căldură infernală, abia puteai să respiri. N-am venit să-mi iau revanșa, am venit să dau gol, să câștige echipa și să urcăm cât mai sus în clasament.Dinamo nu merită să fie pe ultimul loc, sunt sigur că într-un final o vor scoate la capăt”, a spus Ion Gheorghe, la finalul partidei cu Dinamo.

Ion Gheorghe a fost lăsat să plece pe gratis de la Dinamo la FC Voluntari, în vara anului 2018, și a încercat să se întoarcă în perioada în care Mircea Rednic era antrenor, în 2019, însă șefii dinamoviști au refuzat să plătească 50.000 de euro lui FC Voluntari pentru el. Conform sport.ro, Dinamo îl poate aduce înapoi pe Gheorghe dacă va achita suma de 50.000 de euro.

“Să vorbești toată ziua de New Dinamo și apoi să trimiți un copil crescut în curtea ta timp de 13 ani, căpitan al echipei în majoritatea acestor ani, să-l trimiți să se antreneze singur, nu este în regulă și nu este o politică sănătoasă..

Numai el și părinții știu cât s-au chinuit să ajungă în acel punct mai ales că el, în paralel, s-a ținut și de facultate. Nu Bogdan Balanescu a luat decizia ca Ionuț poate pleca de la Dinamo! El nu spune multe pentru că așa a fost educat!

Mă bucur că Nea Ando a știut ce ia la Voluntari și la 4 zile de când l-am dus acolo, nu a mai ieșit din echipă și știți bine cu ce performanțe a încheiat fiecare sezon. Subiectul Dinamo nu este încă încheiat contractual”, a spus agentul jucatorului, Marian Perju.

  • 450.000 de euro este cota lui Ion Gheorghe conform transfermarkt.de

Un gând despre &8222;Ion Gheorghe ar putea reveni în Ștefan cel Mare: “Subiectul Dinamo nu este încă încheiat”. Ce sumă trebuie achitată&8221;

  1. Pai pana la urma va trebui sa strangem bani sa ne cumparam copii inapoi ,dati afara de dobitocii de negoita,balanescu si altii care au fost in conducere renuntind la ei cu atata usurinta !

Lasă un răspuns