Fanii echipei Dinamo sunt la un pas să preia pachetul majoritar de acțiuni: „Suntem cu un picior în club”

Fanii echipei Dinamo București sunt la un pas să preia pachetul majoritar de acțiuni al clubului de la actualul proprietar Ionuț Negoiță.

Anunțul a fost făcut de Andrei Gerea, fost ministru al Economiei și membru ”Elite” în programul DDB al suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan.

„Am pus pe hârtie un memorandum de înțelegere pe care i l-am înaintat domnului Negoiță. Acum trebuie să îl semnăm. Acesta cuprinde clauzele și pașii, am putea spune că punem un picior în club cu acest memorandum. Noi vom declanșa pe marginea lui un audit final care să ducă la achiziționarea clubului de către suporteri.

Eu sper ca mâine sau poimâine să semnăm acest memorandum. Din momentul în care îl semnăm, în 30 de zile putem deveni proprietari ai clubului. Odată cu semnarea acestuia, lucrurile vor fi mult mai clare și nu vor mai apărea tot felul de fantezii (n.red. posibili investitori străini) de genul acesta.

Probabil la 31 iulie se va concretiza operațiunea pentru alte 7.5% din acțiuni, dacă până atunci nu batem palma cu Ionuț Negoiță să achiziționăm tot”, a spus Andrei Gerea, marți seară, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

  • 20,06% dintre acțiuni dețin suporterii lui Dinamo, parte a programului „DDB”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s