Adrian Mihalcea, declarație surprinzătoare după înfrângerea cu fcsb: „Am avut o evoluție bună!”

FCSB a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalei Cupei României (3-0 în tur). Tehnicianul “câinilor”, Adrian Mihalcea vede partea bună și afirmă că atitudinea echipei noastre a fost schimbată în bine față de ultima partidă din Cupa României. Acum, Mihalcea se concentrează pe campionat, acolo unde are ca obiectiv evitarea retrogradării.

“Față de meciul tur am avut o evoluție mult mai bună, am avut trei jucători suspendați. Am intrat cu patru jucători U21, am terminat cu doi. A jucat și Borcea.

Calificarea am pierdut-o în tur, cu acel meci dezastruos. Am luat un gol pe început de joc. Ar fi trebuit să fim foarte atenți. Cam așa s-a desfășurat meciul.

Atitudinea e schimbată în bine față de ultimul meci. Fanii și-au dorit și am vrut să le îndeplinim această dorință. Campionatul devine pentru noi extraordinar de important.

Sunt deja cu gândul la următorul meci. Pentru noi este un meci extrem de important, un meci de șase puncte, un meci pe care ne dorim să-l câștigăm și să continuăm această serie începută la Clinceni.

E departe sezonul următor. Mă gândesc la meciul de duminică. Ar fi ceva extraordinar ca Dinamo să-și facă un lot și să avem stabilitate. Avem nevoie să legăm victorii în continuare”, a spus Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu FCSB.

Adrian Mihalcea a vorbit și despre posibilitatea ca Gabi Tamaș să semneze cu Dinamo, după ce fundașul a rămas liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu. Antrenorul lui Dinamo a recunoscut că a discutat cu Tamaș și-l așteaptă cu drag la Dinamo.

“Ştiu de discuţii, am discutat şi eu cu Gabi, e un jucător extrem de important şi are o experienţă fantastică şi sunt convins că m-ar ajuta şi ar ajuta Dinamo foarte mult. Din păcate, poate să vină doar din vară şi atunci noi trebuie să rezolvăm ecuaţia campionatului„, a mai spus Adrian Mihalcea.

Lasă un răspuns