Gigi Mulțescu, dezamăgit de situația în care se află Dinamo

Dinamo a fost eliminată din semifinalele Cupei României, toate acestea după ce FCSB s-a impus în manșa tur cu scorul de 3-0, iar returul a fost câștigat de roș-albaștrii cu 1-0.

Gigi Mulțescu, fostul antrenor al lui Dinamo susține că Dinamo întâmpină probleme cu fundașii centrali, cei care au avut o prestație slabă în ultima perioadă. Mai mult, Gigi Mulțescu s-a declarat dezamăgit de situația în care se află formația patronată de Ionuț Negoiță și de faptul că dinamoviștii sunt ironizați de adversarii din Liga 1.

„Rezultatul de la Clinceni trebuie să dea speranțe, dar au fost lucruri care nu sunt bine gestionate. Adversarul a avut mai multe faze de gol, iar acest lucru confirmă prestația slabă și problemele de la fundașii centrali. Lotul lui Dinamo a scăzut. La un moment dat au avut un lot competitiv și valoros, dar pe parcurs s-au pierdut jucători importanți.

Simt o dezamăgire când văd situația de la Dinamo. Mă doare când văd că pierde sau că sunt atacați de adversarii noștri. E o dezamăgire… Problemele lui Dinamo fac parte din viață, dar nu trebuie să te blochezi și să abandonezi lupta. Trebuie să tragi concluziile cele mai bune pentru a construi viitorul”, a spus Gigi Mulțescu pentru ProSport LIVE.

Lasă un răspuns