Riccardo Piscitelli a plecat de la Dinamo!

Suporterii lui Dinamo au anunţat, vineri, prin intermediul unui comunicat postat pe pagina de Facebook, că “s-a intrat în linie dreaptă pentru preluarea clubului de către suporteri”. Ultraşii au făcut şi un anunţ surprinzător. Portarul Riccardo Piscitelli şi-a reziliat contractul cu Dinamo!

În acelaşi comunicat, PCH a anunţat că, din informaţiile pe care le deţin suporterii, portarul italian Riccardo Piscitelli şi-a reziliat contractul cu Dinamo azi-noapte. Goalkeeperul din Italia n-a mai jucat în ultimele partide pentru “câini”, iar acum a plecat pe uşa din dos de la club roş-alb.

“Un club care a fost condus spre ruină zi după zi, printr-un management prost, prin nepăsare și prin decizii greșite, luate împotriva intereselor clubului. Ultima stricăciune produsă (sau ultimul tun dat) fiind pierderea portarului Piscitelli care și-a reziliat contractul azi-noapte!”, anunță fanii.

  • Piscitelii a semnat cu Dinamo în vara lui 2019 şi, de atunci, a strâns 27 de partide. Cota sa de piaţa este, în prezent, de 475.000 de euro.

Lasă un răspuns