“Important e să scoatem cel puțin un punct!” Ce mai spune Mircea Rednic înainte de duelul dintre Dinamo și Poli Iași

Duminică, de la ora 18, va avea loc “meciul de supraviețuirii”.

Poli Iași vine în Ștefan cel Mare pentru a juca împotriva lui Dinamo. Ambele echipe se află la retrogradare. Echipa lui Rednic este pe locul 12 cu 21 de puncte, iar “câinii” sunt pe locul 13 cu 20 de puncte.

Mircea Rednic a ”sacrificat” returul Cupei României și a menajat mai mulți jucători de bază pentru meciurile din campionat, acolo unde moldovenii au ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit înainte de duelul cu fosta sa echipă: “Normal că sunt mai dinamovist ca el (Adrian Mihalcea), dar în meciuri de-astea nu se mai ţine cont de aşa ceva, plus că nu sunt suporteri. Se joacă, iar el a preluat echipa într-un moment greu. Nici lui nu îi e uşor.

Normal că Dinamo e favorită, că joacă acasă, dar mai mult nu cred. Nici evoluţiile lor nu au fost extraordinare, sunt multe schimbări, e o presiune mare, ţinând cont că ei n-au mai fost în situaţia asta”, a spus “Puriul” înaintea partidei de duminică.

Mircea Rednic a subliniat că se așteaptă la cel puțin un punct din duelul cu Dinamo.

„Important e să scoatem cel puţin un punct la meciul acesta.

Nu o să fie uşor, pentru că şi ei sunt în situaţia în care sunt, presiune foarte mare, ştiu ce înseamnă Dinamo, dar deja am jucat o dată cu ei, am câştigat împotriva lor, chiar în momente în care era atmosfera mult mai bună”, a mai spus Rednic.

Lasă un răspuns