AVANCRONICĂ: Dinamo București – Poli Iași

Dinamo București și Poli Iași se întâlnesc în etapa cu numarul 9 din play-out Liga 1, într-o partidă ce va avea loc astăzi de la ora 18:00.

În etapa precedentă, Dinamo a obținut prima victorie din play-out, în deplasare la Academica Clinceni, scor 1-3. Scandalurile se țin scai de Dinamo, după ce a fost eliminată și din cupă de rivala FCSB, fiind înfrântă în tur cu 3-0, iar în ultimul meci cu 1-0.

Dinamo are o singura victorie în acest play-out și 5 înfrângeri, ocupând locul 13 cu 20 de puncte. „Câinii” au de asemenea un golaveraj foarte slab, doar 4 goluri marcate (dintre care 3 într-o singură partida) și 8 goluri primite.

De partea cealaltă, Poli Iași vine după 2 meciuri cu Sepsi, unul în campionat și cel mai recent în cupă. Dacă din cupa au fost eliminați, moldovenii fiind umiliți pe teren propriu cu scorul de 0-3, în etapa precedentă au câștigat acasă cu scorul de 3-1.

Echipa antrenata de Mirce Rednic, ocupă poziția 12 în clasament (loc de baraj pentru retrogradare) cu 21 de puncte, cu 3 în urma celor de la Sepsi și cu un punct înainte celor de la Dinamo. Poli a reușit să obțină în acest play-out 3 victorii, un rezultat de egalitate și 4 înfrângeri.

ECHIPELE PROBABILE

Dinamo: Straton – Sorescu, Puljici, R. Grigore, Sin – Răuță, Mrzljak – Bani, Fabbrini, V. Lazăr – Montini

Poli Iași: Rusu – Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, S. Șerban – Horșia, Breeveld, Passaglia, Grădinaru – Omoh, Luckassen