Gheorghe Mulțescu, prima reacție după cazurile de Covid-19 de la Dinamo: “E o lovitură grea”

Şase jucători din lotul lui Dinamo au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar meciul care ar fi trebuit să aibă loc în această seară, cu Chindia Târgovişte, a fost amânat.

Partida de joi ar fi reprezentat debutul lui Gigi Mulțescu într-o nouă aventură la Dinamo, aflată acum pe loc retrogradabil. Cel poreclit “SMURD-ul” spune că era mulțumit de antrenamentele efectuate până acum, însă le reproșează jucătorilor că au fost neglijenți și nu și-au luat toate măsurile de precauție pentru a nu contracta virusul.

„Nu pot să spun mare lucru pentru că nu stăpânesc toate datele. Din punct de vedere fotbalistic, e o lovitură grea. Abia aduseserăm echipa la un nivel cât de cât bun, fusese o atmosferă bună de muncă la antrenamente. I-am simțit foarte bine pe jucători în ultimele două zile.

Din păcate, o lipsă de respectare a regulilor a făcut ca acești jucători să fie depistați pozitiv. Undeva s-a făcut o greșeală, a fost o slăbiciune care a permis ca ei să fie infectați. Așteptăm să vedem ce se hotărăște. În primul rând, vom merge la izolare.

Nu știu dacă se va juca următorul meci contra Chindiei (n.a – programat duminică, la ora 18:00). Eu sunt preocupat de problemele echipei, nu mai pot să comentez prea mult aceste lucruri, deoarece nu le stăpânesc. Doctorul și președintele Bogdan (n.a – Bălănescu) știu mai bine, eu sunt sub imperiul a ceea ce s-a întâmplat”, a spus Mulțescu, în exclusivitate pentru gsp.ro.

  • Cei şase jucători depistaţi pozitiv sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr.

Lasă un răspuns