LPF, prima reacție după noile cazuri de COVID-19 de la Dinamo: ”Trebuie să fim uniți!”

Focar de COVID-19 la Dinamo! Încă trei fotbaliști au fost depistați pozitiv la gruparea din ”Ștefan cel Mare”, astfel că s-a ajuns la un total de 10 cazuri.

Liga Profesionistă de Fotbal, prin vocea secretarului general Justin Ștefan, a comentat noul val de îmbolnăviri cu COVID-19 de la Dinamo, explicând cum va gestiona forul pe care îl reprezintă situația problematică de la alb-roșii.

„Am primit informația de la ei, mâine aștept să văd buletinul de testare. Mâine (n.r. – duminică) au o nouă testare pentru toți cei testați negativ miercuri, în funcție de asta vom analiza și vom lua o decizie.

Categoric, interesul nostru este să desfășurăm în continuare competiția într-o formă sau alta. E clar că obiectivul nostru de a duce competiția la final va rămâne în picioare. Sunt sigur că vom găsi soluții, împreună cu cei de la Dinamo.

Vedem luni situația și atunci vom avea o decizie finală. Am zis de acum săptămâni bune: nu sunt adeptul sancțiunilor. Nu e cazul să căutăm vinovați, oricând poate apărea un asimptomatic. Trebuie să fim uniți”, a declarat Justin Ștefan, potrivit Pro TV.

  • În afara celor șapte jucători, a căror situație este deja cunoscută, oficialii clubului au aflat că și Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu și Sașa Mitrovic s-au infectat.
  • Duminică dimineață, la ora 09:00, jucătorii de la Dinamo, care nu au avut probleme până acum, vor repeta testul pentru covid, dar nu ar fi exclus să mai apară și alte cazuri.