LPF, prima reacție după noile cazuri de COVID-19 de la Dinamo: ”Trebuie să fim uniți!”

Focar de COVID-19 la Dinamo! Încă trei fotbaliști au fost depistați pozitiv la gruparea din ”Ștefan cel Mare”, astfel că s-a ajuns la un total de 10 cazuri.

Liga Profesionistă de Fotbal, prin vocea secretarului general Justin Ștefan, a comentat noul val de îmbolnăviri cu COVID-19 de la Dinamo, explicând cum va gestiona forul pe care îl reprezintă situația problematică de la alb-roșii.

„Am primit informația de la ei, mâine aștept să văd buletinul de testare. Mâine (n.r. – duminică) au o nouă testare pentru toți cei testați negativ miercuri, în funcție de asta vom analiza și vom lua o decizie.

Categoric, interesul nostru este să desfășurăm în continuare competiția într-o formă sau alta. E clar că obiectivul nostru de a duce competiția la final va rămâne în picioare. Sunt sigur că vom găsi soluții, împreună cu cei de la Dinamo.

Vedem luni situația și atunci vom avea o decizie finală. Am zis de acum săptămâni bune: nu sunt adeptul sancțiunilor. Nu e cazul să căutăm vinovați, oricând poate apărea un asimptomatic. Trebuie să fim uniți”, a declarat Justin Ștefan, potrivit Pro TV.

  • În afara celor șapte jucători, a căror situație este deja cunoscută, oficialii clubului au aflat că și Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu și Sașa Mitrovic s-au infectat.
  • Duminică dimineață, la ora 09:00, jucătorii de la Dinamo, care nu au avut probleme până acum, vor repeta testul pentru covid, dar nu ar fi exclus să mai apară și alte cazuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s