Pleacă Gigi Mulțescu?! „Nu aș fi acceptat să vin”

Gheorghe Mulțescu (68 de ani), antrenorul lui Dinamo, a lăsat de înțeles că ar putea părăsi formația din Ștefan cel Mare, având în vedere momentul extrem de delicat prin care trec acum „câinii”.

Tehnicianul dinamovist recunoaște că nu s-a mai confruntat în lunga sa carieră cu o asemenea situație.

„Sunt bine, sănătos. Eu sunt un om tare psihic, dar și fierul se îndoaie. E clar că nu mă simt confortabil când văd ce situație avem în față. Cu fiecare jucător infectat parcă îmi bătea ceva în cap. Sau era ca o condamnare. E foarte greu. Toată ziua m-am gândit ce se poate face. Coși aici, se rupe dincolo și tot așa. Sunt scandalizat, e lipsă de responsabilitate.

Problema cea mai mare e a portarilor. Un mijlocaș defensiv îl mai pui stoper, dar în poartă nu ai ce să faci. E situație imposibilă.

Marți vom face alte teste. Nu ne antrenăm până atunci. Altă bucurie. Le-am dat program pentru acasă celor disponibili. Deocamdată nu știu cum rezolvăm prezentul, ce să mai proiectăm și viitorul? În momentul de față s-au pierdut o groază meciuri cu loturile complete, ce pot să spun despre salvarea de la retrogradare fără atâția jucători? E o situație fără ieșire.

Nu se mai pot aduce jucători. M-am interesat. S-au deschis transferurile pentru sezonul următor, dar pentru sezonul acesta nu. Dacă se putea, mai aveam soluții. Eu așa știu, că nu putem aduce nici liberi de contract, nimic. Din câte știu eu, în ultimele 6 etape nu se mai poate face nici un transfer. Nu am trăit nici un moment atât de dificil ca antrenor. Nu aș fi acceptat să vin, dacă știam că va fi așa. Normal ar fi să se înghețe campionatul. Mi se pare normal, cred că nici o echipă nu e în situația asta. E o situație de forță majoră. Nu poți expune jucătorii la niște riscuri extraordinar de importante”, a spus Mulțescu pentru Digi Sport.