Mihalcea, reproș la adresa jucătorilor: ”Nu au înțeles ideea de sacrificiu!”

Adrian Mihalcea s-a despărțit de Dinamo într-un moment teribil de greu, iar tehnicianul nu vede cum ar putea roș-albii să treacă peste această perioadă, în condițiile în care zece jucători sunt infectați cu coronavirus.

Fostul atacant, poreclit ”Țăranul”, a dezvăluit o problemă cu care s-a confruntat la echipă. Faptul că jucătorii nu au fost de acord să evolueze și pe alte posturi, în anumite situații.

”E o situaţie destul de periculoasă, îngrijorătoare, chiar nu e de glumit cu ce se întâmplă acum la Dinamo. Nu am avut nicio problemă de disciplină cu jucătorii. Existau grupuleţe, e adevărat, dar se întâmplă aşa la orice echipă.

Ideea asta de sacrificiu poate că nu au inţeles-o toţi, chiar şi unii jucători. Chiar nu au mai vrut să evolueze pe alte posturi decât cele pe care s-au consacrat. Dacă erau, sau eram puţin mai conştienţi de perioada în care suntem, am fi putut să trecem peste tot, să ajutăm echipa.

Erau dinainte probleme de lot, acum este şi mai dificil, practic e imposibil să aliniezi o echipă. E un moment critic şi nu văd rezolvare, nu ştiu ce se poate întâmpla. Poate zilele viitoare vor mai apărea cazuri”, a spus Mihalcea la Pro TV.

Gigi Mulţescu l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea, antrenor care nu a reuşit să o scoată pe Dinamo din zona retrogradării. La câteva zile distanţă după ce a fost dat afară, Mihalcea a a dezvăluit că Ionuț Negoiță l-a dat afară de la Dinamo, după meciul cu Poli Iași (1-1).

”Cu Negoiţă am vorbit o singură dată, după meciul cu Sepsi. Din discuţiile cu Bogdan Bălănescu am aflat că Negoiţă m-a demis!

Am înţeles de la Bogdan că motivul demiterii a fost că am pierdut două puncte prin schimbările făcute în timpul jocului cu Poli Iaşi”, a mai spus Mihalcea.

Lasă un răspuns