Situație disperată la Dinamo! Două mutări de ultimă oră anunțate de Dănciulescu: „Sunt mijlocași foarte buni”

Probleme mari pentru Dinamo. Clubul a confirmat oficial faptul că şapte jucători din echipa lui Gigi Mulţescu au fost infectaţi cu noul coronavirus, SARS-CoV-2. În cazul în care vom fi obligați să joacăm fără cei șase fotbaliști confirmați cu COVID-19, oficialii dinamoviști vor să apele la soluții de criză.

Ionel Dănciulescu, a anunțat că vor fi chemați mai mulți fotbaliști juniori. În plus, clubul încearcă să readucă jucători care nu și-au prelungit contractele cu Dinamo după data de 1 iulie.

“Cei trei care au fost internați… am discutat astăzi, la prânz, cu ei. Se simțeau mult mai bine. În această seară, ar trebui să fie internați și să stea în izolare acasă. E vorba despre Răuță, Fara și Popescu.

O situație neplăcută pentru noi, care ne dă înapoi, cum s-a întâmplat și după acel caz cu magazionerul nostru. Ceilalți fotbaliști sunt acasă. Din păcate, nu putem să ne antrenăm. Duminică dimineața, la ora 9, vom avea o nouă testare, la Săftica. Sperăm să ne antrenăm după ce vom fi testați toți negativ. Eu știu că doar duminică trebuie să facem un test, apoi putem să dăm drumul la antrenamente.

Sunt convins că jucătorii au respectat regulile și înainte. E un ghinion teribil pentru noi. N-am de unde să știu care e sursa, dar am încredere în ei. S-a spus că sursa ar fi Lăzar, dar nu este nimic adevărat. E clar că a fost o scăpare pe undeva, dar nu știm.

Vom completa lotul cu juniori și sunt convins că putem să ne salvăm. În aceste momente grele, marile caractere trebuie să iasă la lumină. Cu siguranță, domnul Mulțescu nu va abandona lupta și va reuși să salveze din nou corabia aceasta. Nu va fi ușor, dar nu trebuie să cedăm, să fim puternici și uniți.

Ne-am gândit să-i aducem înapoi pe Filip și pe N’Diaye, pentru a rezolva problemele de la mijlocul terenului“, a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Dacă Ioan Filip a fost un jucător important pentru Dinamo până la expirarea contractului, Mamoutou N’Diaye s-a confruntat în ultimul an cu o situație delicată. Adus de Mircea Rednic la echipă, mijlocașul senegalez a bifat ultimul meci oficial pe 31 mai 2019, în ultima etapă a play-out-ului sezonului trecut. Mamoutou N’Diaye nu a intrat în calculele antrenorilor care au fost la Dinamo în acest sezon, având prezențe doar în jocurile amicale din iarnă, sub comanda lui Dusan Uhrin. De

Cei șapte jucători depistați pozitiv cu COVID-19 de la Dinamo:

  • Mihai Popescu
  • Ricardo Grigore
  • Filip Mrlzjak
  • Alexandru Răuță
  • Valentin Lazăr
  • Ștefan Fara
  • Andrei Sin

Lasă un răspuns