Ionel Dănciulescu, acuză FRF: „Ei sunt în culpă!”

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a respins plângerea făcută de Dinamo, care a contestat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, în meciul tur cu FCSB, din semifinalele Cupei României, scor 0-3, însă “câinii” anunță că nu se opresc aici.

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a sugerat că Federația Română de Fotbal a premeditat toate acțiunile de după sesizarea făcută de Dinamo pentru a putea “să-și acopere propria greșeală”. “Corbul” a precizat și că Dinamo va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

“Sesizarea știam că va fi respinsă, cu toate că dreptatea e pe partea noastră. Federația ar fi trebuit să își acopere propria greșeală. Eu aș merge mai departe și cu recursul pe care trebuie să îl urmăm și mai departe la TAS.

A fost o chestie intenționată. Și probabil, din punctul meu de vedere, recursul daca se va judeca rapid din nou vom pierde. Singura noastră șansă va fi să mergem la TAS. Nu pentru a juca finala Cupei României, ci pentru simplul fapt că dacă sunt niște legi trebuie să le respecți.

Taxa (n.r. la TAS) va fi achitată fără doar și poate. Ne vom descurca, așa cum ne-am descurcat până la acest moment. Numai că te numești FCSB nu trebuie să respecți regulile?! Să le respecte toată lumea.

E cu bună știință făcută. Pur și simplu ca să aibă un câștig de cauză, pentru că ei sunt în culpă, e vina FRF, trebuia să se sesizeze. Dacă nu am fi sesizat noi, cu siguranță ar fi fost acoperit tot”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Situația din jurul semifinalei de Cupă dintre Dinamo și FCSB vine ca urmare a ambiguităților din regulamente. Andrei Vlad, al cărui drept de joc în meciul tur a fost contestat, a primit două cartonașe galbene în această ediție a Cupei, în optimi, cu U Cluj, și cu Hermannstadt, în partida de la Sibiu.

“Ultima discuție pe care am avut-o cu Bogdan (n.r – Bălănescu) și cei din club a fost să mergem până la TAS. Numai pentru că te numești FCSB trebuie neapărăt să nu respecți regulile?

Așa cum noi stăm în izolare, nu ne antrenăm, pierdem din pregătirea fizică… hai să fie respectate regulile de toată lumea! Dacă e să vorbim pe tot ce înseamnă regulament, există un singur câștigător – Dinamo București, atât.

Ei (n.r – FRF) trebuiau să găsească un tertip, pentru că sunt în culpă. E vina principală a FRF. Dacă lucrul acesta nu ar fi fost sesizat de Culina, ofițerul nostru de presă, cu siguranță ar fi fost acoperit absolut tot”, a mai spus Dănciulescu.

Un gând despre &8222;Ionel Dănciulescu, acuză FRF: „Ei sunt în culpă!”&8221;

Lasă un răspuns