Cristian Popescu, detaliază discuțiile ce au avut loc astăzi între spanioli, Vela și Cornel Țălnar. „Mă voi ocupa eu”

Investitorii spanioli sunt reprezentați în România de Dorin Serdean, fost viceprimar la Alba Iulia. În urmă cu câteva ore, acesta a participat la o întâlnire cu ministrul Afacerilor și Internelor Marcel Vela, cu Cornel Țălnar, directorul tehnic al „câinilor,” și cu Dan Cristian Popescu, actual viceprimar și viitor candidat la Primăria sectorului 2. Tema discuției a fost situația stadionului din Ștefan cel Mare.

Într-un interviu pentru ProSport, Cristian Popescu a acceptat să detalieze discuțiile ce au avut loc astăzi: “Este adevărat că m-am întâlnit astăzi cu Ministrul de Interne Marcel Vela, cu Cornel Țălnar și cu reprezentanții spaniolilor ce vor să cumpere Dinamo. A fost o întâlnire între dinamoviști. Am discutat despre stadion și despre cum vom rezolva construcția lui.

Așa cum ați scris și dumneavoastră, miercuri vom face o vizită la stadion. Vor participa și reprezentanții DDB. Mai mult decât atât, i-am chemat și pe cei de la FRF. Suntem în linie dreaptă, din punctul meu de vedere, să construim noul stadion Dinamo. Mă voi ocupa să avem un stadion modern, fără pistă. Acest stadion nu va fi doar pentru Dinamo, ci pentru tot fotbalul românesc”.

Viceprimarul sectorului 2, susține că Marcel Vela i-a sfătuit pe spanioli să îi ceară lui Negoiță să renunțe la datoriile pe care le are de încasat.

“Domnul Vela este foarte implicat și vrea ca Dinamo să redevină o forță. Așa este, e adevărat că domnia sa le-a propus spaniolilor să încerce o negociere de pe poziții de forță deoarece nu consideră normal ca cineva să se îmbogațească pe ultima sută de metri de pe urma lui Dinamo”, a adăugat Popescu.

Lasă un răspuns