Marius Niculae: “Nu sunt profesioniști! E o debandadă totală”

Dinamo traversează o adevărată criză, atât din cauza locului ocupat în clasament, 13, cât și în urma celor 21 de cazuri de COVID-19 din echipă.

Fostul golgeter al lui Dinamo, Marius Niculae, susține că nu este surprins de situația în care a ajuns echipa noastră și îi acuză pe jucători de indisciplină și lipsă de profesionalism.

“Acum, Dinamo trece printr-o situație pe care nimeni nu și-o putea imagina. Cât am crescut aici, la noi nu exista decât locul 1, locul 2 era un eșec. Din nefericire, trăim vremuri grele, iar echipa se luptă pentru evitarea retrogradării. Și îmbolnăvirile jucătorilor dau dovadă că situația nu este întâmplătoare. Un fotbalist trebuie să fie profesionist 24 de ore din 24.

La noi, e o debandadă totală. În situația actuală, nu au cu cine să joace. La omul sărac nici boii nu trag, vorba asta se aplică acum perfect la Dinamo. Ar fi penibil ca echipa să retrogradeze. Eu cred că se va salva totuși, sper din toată inima”, a declarat Niculae potrivit gsp.ro.

În cursul zilei de astăzi, Marius Niculae, alături de Marcel Vela, ministru de Interne, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, și Manuela Pătrăşcoiu, directoarea generală a CNI, au fost prezenți pe velodromul din Ștefan Cel Mare, în apropierea căruia urmează să înceapă lucrările la noul stadion al lui Dinamo.

Acesta a salutat inițiativa construirii unui nou stadion: „Am încredere în Cristi Popescu, are toate actele necesare pentru a demara acest nou stadion pe care toți dinamoviștii îl așteptăm. De data asta, e un lucru serios. La celelalte echipe, stadioanele sunt aproape gata, numai noi, Dinamo, aveam arena de pe vremea BD”.

Lasă un răspuns