Negoiță își anunță, din nou, plecarea de la Dinamo: “Îmi doresc să vină altcineva!”

Ionuț Negoiță își anunță, din nou, plecarea de la Dinamo. Suporterii pot prelua clubul, dacă afacerea cu partea spaniolă nu se va materializa.

Actualul finanțator, le-a vândut suporterilor până acum 20% din acţiuni, iar luna viitoare spune că le va ceda definitiv echipa. În cei opt ani în care Negoiţă a fost patron, Dinamo a câştigat doar o Cupă a Ligii. Cu toate că a scos echipa din insolvenţă, Dinamo a ajuns în prezent din nou la datorii de peste 3 milioane de euro.

“Suntem într-un agreement cu suporterii, în due diligence, care e în curs să se întâmple și ar trebui într-o lună să se materializeze. Când am preluat echipa, mi-am dorit să fac o treabă foarte bună. Am crezut din tot sufletul că o să reușesc, dar n-a fost să fie. E o responsabilitate mare! Mulți au impresia că e joacă de copii.

Chiar îmi doresc să vină altcineva să facă lucrurile mai bine. Înainte de toate sunt dinamovist și îmi doresc ca Dinamo să ajungă cât mai sus. Chiar m-aș bucura foarte mult”, a spus Negoiță, pentru Mediafax.

Lasă un răspuns