HANDBAL | Mesajul lui Raul Nantes, după ce a semnat cu CSM București: “Aș dori să mulțumesc…”

Dinamo l-a cedat la gruparea „tigrilor” pe brazilianul Raul Nantes Campos, un handbalist cu evoluții bune în ultimul sezon în Ștefan cel Mare.

După această despărţirea, Raul a semnat cu CSM București, un contract pe o perioadă de 2 ani și a dorit să transmită un mesaj tuturor suporterilor dinamoviști.

“Aș dori să mulțumesc “câinilor”, că m-au susținut mereu, ne-au susținut și au urmat echipa de handbalul Dinamo, peste tot.

Fără ei, ar fi fost imposibil să facem tot ce am făcut în sezonul trecut. Mulțumesc mult pentru tot!”, a declarat Raul Nantes pentru doardinamo.com.

  • În vârstă de 30 de ani, împliniți pe 20 martie, Raul Nantes Campos a evoluat în cariera sa la Ademar León, BM Villa de Aranda, Helvetia Anaitasuna, iar în ultimul an, la CS Dinamo București, cu care a jucat în Liga Campionilor
  • Brazilianul a participat cu naționala țării sale la Campionatul Mondial de anul trecut, competiție găzduită de Germania și Danemarca, unde Brazilia a încheiat pe un onorant loc 9. În tricoul primei reprezentative a Braziliei, Raul Nantes Campos are un „aur” (2015 Toronto) și un „bronz” (2019 Lima) la Jocurile Panamericane

Lasă un răspuns