S-a încheiat Adunarea Generală de la LPF | Justin Ştefan, despre prelungirea play-out-ului din Liga 1

Astăzi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut loc o nouă Adunare Generală a cluburilor din Liga 1, în încercarea de a se găsi soluţii pentru finalizarea sezonului competiţiona.

La finalul Adunări Generale, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, că, pentru a încheia play-out-ul pe teren este luată în calcul varianta prelungirii acestuia până la data de 18 august.

„Pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo trebuie să prelungim play-out-ul până la 18 august, iar barajul să se joace la 21 august.

Decizia trebuie aprobată de FRF, în Comitetul Executiv sau un Comitet de Urgență, vom vedea ce decizie vor lua”, a declarat Justin Ştefan.

Dinamo are nu mai puţin de 4 meciuri amânate, după ce la club au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus şi astfel ar avea şansa să-şi dispute restanţele. În ultimele două etape din play-out, Dinamo va evolua cu FC Voluntari (deplasare) şi Viitorul (acasă). Apoi, vor urma restanţele cu cu Chindia (două meciuri), Hermannstadt (două meciuri) și Sepsi (deplasare).

  • Barajul pentru retrogradare / promovare se va disputa, în noul scenariu, pe 21 august.
  • Startul noului sezon din Liga 1 este prevăzut pentru 22 august, dar ar putea fi amânat cu o săptămână, pentru 29 august.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s