Lucrările la noul stadion Dinamo sunt gata să înceapă! Ce spune noul președinte al lui CS Dinamo

Stadionul Dinamo este poate cea mai mare durere a suflării dinamoviste. Arena construită în 1951 este lăsată în paragină, iar pista de atletism ține suporterii departe gazon.

Noul președinte al lui CS Dinamo, Ionuț Popa, a fost și el prezent la eveniment. Acesta a declarat că noul stadion din „Ștefan cel Mare” va fi construit într-un loc neafectat de litigiu. În plus, președintele roș-albilor a vorbit și despre echipa patronată de Ionuț Negoiță, spunând că în cazul în care formația bucureștean s-ar fi aflat sub conducerea lui, altfel ar fi fost patronată echipa.

„Viitorul stadion va fi construit într-un loc unde nu sunt probleme de litigiu. Toată lumea a fost de acord că acolo se poate face stadionul.

Îmi pare rău de ce se întâmplă la echipa de fotbal în momentul de față, sperăm să ne salvăm de la retrogradare pentru că așa cum am mai spus, Dinamo este un brand foarte mare al fotbalului și sportului românesc, iar echipa de fotbal nu trebuie să ajungă în divizia 2”, a declarat Ionuț Popa.

În plus, președintele lui CS Dinamo a declarat că va fi modernizat și poligonul de tir în care, în prezent, se antrenează sportiva Laura Coman.

„Poligonul de tir în care se antreneză, în prezent, Laura Coman, cea mai valoreasă sportivă din tirul mondial, este unul învechit și trebuie urgent modernizat. Vom face acest lucru cât se poate de repede,

Laura este o sportivă de top a României și atât ea cât și componenții de tir ai clubului Dinamo trebuie să beneficieze de condiții foarte bune de pregătire. Știu că peransamblu avem o bază de pregătire învechită. Au început să facă evaluările legate de această bază pe care sper să o aduc cât mai repede la un standard de normalitate”, a mai spus Ionuț Popa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s