Claudiu Vaișcovici: „Cărțile sunt făcute împotriva lui Dinamo”

Claudiu Vaișcovici, fostul atacant al lui Dinamo din anii 80, acuză faptul că cei din conducerea fotbalului românesc încearcă să o îndepărteze pe Dinamo din Liga 1.

„Mie mi se pare că sunt făcute cărțile împotriva noastră. Ne uităm la ceea ce se întâmplă, nu? Și atunci le legăm. Și îmbolnăvirea jucătorilor le dă un alibi celor din LPF, FRF. Am impresia că FRF e condusă de niște oameni care au impresia că Federația e proprietatea lor”, a spus Claudiu Vaișcovici, la ProSport Live.

Vaișcovici a vorbit și despre fostul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea, prezent în studioul ProSport Live. Acesta susține că Adrian Mihalcea nu a sosit în „Ștefan cel Mare” într-un moment potrivit.

„Eu cred că el a venit într-un moment care nu i-a fost prielnic lui, a venit într-un moment foarte greu și s-a compromis. Cu părere de rău, dar cam asta e. Și lotul, și toate neregulile, bulversările care sunt prin clubul ăla tot în defavoarea lui au fost”, a spus Claudiu Vaișcovici.

Adrian Mihalcea i-a răspuns și a spus că aude foarte des acest argument legat de perioada în care a antrenat Dinamo și că deja a început să îl irite.

„Am auzit de atât de multe ori fraza asta încât începe să mă enerveze (n.r. că nu și-a ales momentul potrivit pentru a merge la Dinamo). Eu mi-am ales momentul, știam unde mă bag. Eu am semnat înaintea pandemiei, nu era situația atât de dramatică. Eu am luat întotdeauna decizii exact cum am dorit eu. Că la final s-a adeverit că nu a fost tocmai ok, asta e altceva. Și în cariera de fotbalist și în cea de antrenor am luat deciziile pe care le-am considerat eu. De multe ori mi-a ieșit bine. Sunt împăcat că am mers pe mâna mea. Am luat o decizie bună din punctul meu de vedere și doar atât”, a răspuns Adrian Mihalcea.