Explicațiile lui Lazăr după ce a fost acuzat că a încălcat regulile carantinei!

Valentin Lazăr (30 de ani) este unul dintre jucătorii lui Dinamo care este bolnav de COVID-19 și este obligat să stea în izolare.

Pe 22 iulie, Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov a trimis o informare oficială către Dinamo, prin care anunța că toți jucătorii și staff-ul echipei trebuie să stea în izolare acasă, timp de 14 zile, indiferent dacă aceștia sunt pozitivi sau negativi. Se pare că Vali Lazar, împreună cu soția Ioana, ar fi părăsit însă domiciliul din București și ar fi plecat într-o escapadă în natură. Lazăr și soția lui au postat sâmbătă, pe Instastory, mai multe fotografii în care apăreau la o fermă, împreună cu băiatul și fica lor.

„În momentul în care am aflat că sunt pozitiv asimptomatic, am luat decizia împreună cu soția mea de a ne izola departe de locuința din oraș pentru liniștea vecinilor și a apropiaților noștri! Cei care au preluat pozele de pe instagramul meu și al soție mele și au informat toată România că eu nu respect regulile ce presupun izolarea în cazul infectării cu COVID să își asume faptul că îi voi da în judecată! Nu am de ce să suport acest disconfort psihic și fizic ce mi-l aduc prin aceste articole eronate!

Nu sunt la primul articol pe care îl publică atacând direct liniștea familiei mele și nu permit acest lucru! Nu au dreptul să publice astfel de articole ce țintesc doar circul și scandalul, informând eronat o țară întreagă! Mai am două zile de izolare! Sunt perfect sănătos, dacă nu eram testat nici nu știam că am COVID!

Mă deranjează faptul că se dau informații eronate despre mine, nu am de ce să dau explicații presei unde mă izolez, doar autoritățile au acest drept! Mă pot izola la munte, la mare, la bloc, în Qatar… oriunde dețin o proprietate! Nu am de ce să mă justific unde mă izolez atât timp cât stau acasă și nu ma expun public! Am stat în natura departe de populație!”, a spus Vali Lazar pentru sport.ro.

Un alt trust de presă, afirmă faptul că Vali Lazăr le-a transmis celor de la Dinamo că nu se va mai prezenta la antrenamentele echipei atunci când acestea vor fi reluate.

Motivul? Acesta are o contră cu oficialii echipei, după ce îmbolnăvirile din cadrul echipei au fost puse în cârca lui. În spațiul public a ajuns zvonul conform căruia Lazăr s-ar fi infectat de la Ștefan Bărboianu, unul dintre cei 6 fotbaliști de la Petrolul Ploiești care au fost confirmați cu COVID-19. Fundașul „lupilor” e nașul de cununie al lui Lazăr.